Wanneer je nu minimaal 5 pasjes toevoegt aan jouw OK-app, maak je kans op een splinternieuwe iPhone Xr!*

Hoe maak jij kans?

1. Download de OK-app.
  2. Voeg minimaal 5 pasjes toe. Dit mogen klantenkaarten, betaalpassen of andere pasjes zijn.
  3. Jij ontvangt van ons een e-mail met het lot voor de verloting van de iPhone Xr. Jouw lot vind je terug onder de ‘winacties’ in de OK-app.
  4. Op 31 mei nemen wij contact op met de winnaar!

De trekking vindt volledig automatisch plaats en de winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.

*Deze winactie loopt tot 31 mei.