Je kunt ervoor kiezen om 'berichtgeving' (push notifications) van je OK-app aan of uit te zetten. Ga hiervoor naar de instellingen van je mobiel en kies voor 'Berichtgeving'. Je ziet hier een lijst met al je applicaties, waaronder ook OK. Hier kan je je voorkeuren instellen.

Wanneer berichtgeving uit staat, ontvang je ook geen melding wanneer je de winnaar bent van een winactie. Als je geen melding hebt ontvangen, staat je berichtgeving dus waarschijnlijk uit.

[ Meer over het inschakelen van berichtgeving / push notifications ]