Vaak is het mogelijk om meerdere tickets tegelijkertijd te kopen. Hoeveel dit er maximaal kunnen zijn, hangt van de verstrekker van de tickets af. Wanneer de verstrekker dit toelaat, is het ook met de OK-app mogelijk om meerdere tickets tegelijk aan te schaffen!

Dit doe je door tijdens de koop op het (+) tekentje te klikken totdat je het aantal hebt bereikt dat je wenst te hebben. Alle tickets komen in jouw persoonlijke OK-app. Daarom kan het handig zijn om de tickets te versturen naar personen die met jou meegaan.

[Meer over hoe een ticket doorgestuurd kan worden]