Nadat je een OK Ticket hebt aangeschaft, komt deze in jouw OK-app onder de kop 'Tickets' te staan. Wanneer je een ticket selecteert, zie je een QR- of barcode. Dit is een geheel unieke code die alleen bij jouw ticket hoort.
Om toegang te krijgen, dien je enkel de QR- of barcode te laten scannen bij de ingang van het evenement.

Tip: zet je beeldscherm zo helder mogelijk, dan is jouw ticket makkelijker te scannen.

[Meer over hoe je een ticket doorstuurt]