Het doorsturen van ticket(s) is heel simpel:

1. Druk in het overzichtsscherm onderaan het ticket direct op het deel-icoon
    Of
    Ga eerst naar het ticket en druk dan op het deel-icoon rechts bovenin
  2. Selecteer de berichten-app die je wilt gebruiken om het ticket door te sturen
  3. Selecteer de ontvanger
  4. Het ticket wordt in een link geplaatst, schrijf er eventueel nog een begeleidende tekst bij
  5. Druk op versturen

Wanneer de ontvanger nog geen OK-app heeft, dient deze eerst gedownload te worden. En zolang de ontvanger het ticket nog niet heeft geaccepteerd, kan de zender het ticket nog terughalen.