Tickets kunnen zowel online als offline aangeschaft worden met de OK-app.

Online
Via de website van de ticketverstrekker is het (soms) mogelijk om te betalen via OK. Wanneer je dit doet, krijg jij je ticket direct in jouw OK-app onder het kopje 'Tickets'. Hierdoor is het ticket voor jou makkelijker terug te vinden en voor de medewerkers van het evenement is het ticket makkelijker te scannen.
Ook kan het mogelijk zijn om op het evenement zelf aan de ticket- of verkoopbalie een ticket te kopen met de OK-app. Ook nu krijg je direct het ticket in jouw OK-app.

Offline
Tickets kunnen ook via QR-codes worden aangeboden. Dit gaat via posters, folders, billboards of via advertenties op het internet. Let bij het aankopen goed op dat elke QR-code gelinkt is aan een specifieke datum, locatie of zelfs show.
Na het selecteren van het juiste aantal kaartjes moet er worden afgerekend. Selecteer het juiste betaalaccount en klik op de pijl naar rechts. Nu zie je het totaaloverzicht van je aankoop en de eventuele korting of het aantal knipjes wordt getoond. Klik op 'OK' om het te accepteren en voer je persoonlijke OK-code in. Nu ontvang je de ticket(s) automatisch in je OK-app.

[ Meer over het doorsturen van tickets ]