Bij alle met de OK-app gedane interacties en transacties komt informatie vrij. Denk aan het aantal knipjes dat je hebt ontvangen, welke coupon je waar hebt ingeleverd, wat er gekocht is, wat de hoogte van het bedrag is etc.
Deze informatie wordt enkel verschaft wanneer er met jouw persoonlijke OK-code akkoord voor is gegeven. Geen akkoord betekent geen verstrekking van gegevens.
Alle vrijgegeven informatie blijft in een driehoek van jou, het bedrijf waar je de interactie of transactie mee hebt gedaan en OK. Derde partijen zullen deze data nooit inzien en het wordt dan ook nooit verkocht aan derde partijen!

Om te zien welke informatie is verschaft, ga dan naar jouw tijdlijn. Deze vind je links bovenaan door op het klok-symbool te klikken in het overzichtsscherm. Selecteer vervolgens een interactie/transactie die je hebt gemaakt en klik vervolgens op ‘deze gegevens zijn verschaft’.

[Meer Met wie wisselt OK data uit?]