Je persoonlijke gegevens kan je wijzigen onder je instellingen, door in het overzichtsscherm in de rechterbovenhoek op het tandwiel-icoon te klikken. Helemaal bovenaan staan je persoonlijke gegevens onder het kopje ‘Ik’. Hierin kan je je naam, mobiele nummer, e-mailadres en geboortedatum wijzigen.
Voor het wijzigen van je mobiele nummer en emailadres sturen wij respectievelijk een SMS of email met een verificatiecode voor bevestiging. Als dit niet binnen 5 minuten wordt bevestigd, wordt het nieuwe telefoonnummer of e-mailadres weer verwijderd.