Nee, helaas niet altijd. De meeste winkels beschikken over de juiste scanners, maar het kan voor komen dat winkels nog oude scanners gebruiken. Of geen mogelijkheid hebben om een barcode te scannen vanuit je OK-app.

Gelukkig staat alle informatie van je pas ook op de foto's, dus tot die tijd kun je de pas in je OK-app in ieder geval laten zien aan de winkelier. Dan kan diegene ook alle benodigde info bekijken of overnemen. Bijvoorbeeld de geboortedatum op je ID of het nummer op je klantenkaart. Voeg je meest gebruikte passen toe aan je favorieten!

[ Meer over het indelen van je favorieten ]

Tip: Kantel je mobiel zodat het beeldscherm helderder en de pas groter wordt.