De foto's van je pasjes die je aan je OK-app toevoegt, worden versleuteld opgeslagen in je OK-account. Dit betekent dat ze alleen leesbaar zijn in jouw OK-app.

P.S. Bij verlies of diefstal kun je je OK-de app bevriezen zodat de gegevens in je OK-account veilig worden gesteld. Die kun je dan later terugzetten in een nieuwe OK-app. 

[ Meer over wat te doen als je je mobiele telefoon kwijt bent ]

Heeft u het antwoord gevonden?