De foto's van je ID's en passen die je aan je OK-app toevoegt, worden versleuteld opgeslagen in je OK-account. Dit betekent dat ze alleen leesbaar zijn in jouw OK-app. Het uploaden en opslaan van de ID of pas duurt hierdoor ook iets langer.

Deze foto's zijn dus niet zichtbaar voor ons, wel de naam en eventueel het nummer.

P.S. Bij verlies of diefstal kun je je OK-de app bevriezen zodat de gegevens in je OK-account veilig worden gesteld. Die kun je dan later terugzetten in een nieuwe OK-app.

[ Meer over wat te doen als je je mobiele telefoon kwijt bent ]