Mocht je een paspoort, ID, rijbewijs, kentekenbewijs, klantenkaart of andere pas aan je OK-app toegevoegd hebben en gebruik je die niet meer, dan kun je deze makkelijk weer verwijderen.

Druk op de pas, daarna rechtsboven op Details en klik op Wijzig(ook rechtsboven). Klik vervolgens onderaan op de rode balk met de tekst 'Ontkoppel dit account'.

Een andere manier is om naar de lijst met pasjes te gaan en de regel met de pas die je wilt verwijderen naar links te vegen (iOS), of lang in te drukken (Android).