Mocht je een paspoort, ID, rijbewijs, kentekenbewijs of pas aan je OK-app toegevoegd hebben en gebruik je die niet meer, dan kun je deze makkelijk weer verwijderen.

Druk op de pas en klik op Wijzig. Klik vervolgens op de rode knop onderaan.

Een andere manier is om naar de lijst met pasjes te gaan en de regel met de pas die je wilt verwijderen naar links te vegen (iOS), of lang in te drukken (Android).