OK is een innovatieve, alles-in-1 betaaloplossing op je mobiele telefoon, ontwikkeld door betaalexperts die ook aan de basis stonden van iDEAL.

De OK-app maakt van je smartphone je nieuwe, slimme portemonnee met daarin eindelijk al je bankpassen, klantenkaarten, lidmaatschapskaarten, verzekeringspassen, paspoort, rijbewijs, kentekenbewijs, spaaracties, kortingen, tickets, loten en kassabonnen bij elkaar. Altijd alles mee!

[ Meer over hoe de OK-app werkt ]