De techniek van OK is zo ingericht dat deze gekoppeld kan worden aan ieder kassa-en afrekensysteem, zowel online als offline. Dat heeft ervoor gezorgd dat er op de volgende punten met OK betaald kan worden:

Webshops
wijnkring.nl
salenteinshop.nl
errazurizshop.nl
laurentmiquelshop.nl
ramonbilbaoshop.nl
farinashop.nl
kjshop.nl
polrogershop.nl
yalumbashop.nl
grahamsshop.nl

zonnebrillen.com

deonlinedrogist.nl

Euro-horse.nl

rozen.nl

case2go.nl

Fysieke winkels

DEEN
Rijnstraat, Amsterdam

Praxis

Op de volgende locaties:

• Amersfoort
  • Amsterdam
  • Beverwijk
  • Duiven
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Leeuwarden
  • Nieuwegein
  • Nunspeet
  • Rotterdam
  • Zoetermeer

Beauty X
Op de volgende locaties:

• Naaldwijk
  • Wateringen
  • Pijnacker
  • Den Haag
  • Voorschoten
  • Leiderdorp
  • Oestgeest
  • Rijnsburg

Deze lijst wordt steeds groter en wij zullen hem dan ook blijven updaten. Uiteraard gaan we voor heel Nederland OK!

Ook kan je je klantenkaarten toevoegen aan je OK-app. Deze kan je laten scannen vanuit de OK-app bij de locaties die aangesloten zijn bij OK. Super handig, zo zit je portemonnee niet meer overvol! Hoe je klantenkaarten toevoegt, lees je hieronder.

[ Meer over het toevoegen van een ID of klantenkaart aan de OK-app ]

[ Meer over als ook jij OK wilt gebruiken in je winkel ]