Mocht je door het verschaffen van je gegevens of door het aankopen van producten middels de OK-app een relatie zijn aangegaan, dan kan je deze makkelijk weer resetten en ontbinden.

Om OK’s of relaties te verbreken zijn in beide gevallen dezelfde handeling nodig. Veeg de desbetreffende OK of relatie naar links (iOS) of houdt lang ingedrukt (Android). Dit kan op ieder moment gebeuren en zorgt ervoor dat je weer anoniem wordt voor de retailer (voor toekomstige transacties).