Bij sommige acties is het mogelijk om kortingen en spaarkaarten door te sturen.

1. Druk in het overzichtsscherm onderaan het ticket direct op het deel-icoon
    Of
    Ga eerst naar het ticket en druk dan op het deel-icoon rechts bovenin
  2. Selecteer de berichten-app die je wilt gebruiken om het ticket door te sturen
  3. Selecteer de ontvanger
  4. Het ticket wordt in een link geplaatst, schrijf er eventueel nog een begeleidende tekst bij
  5. Druk op versturen