QR staat voor ‘Quick Response’. Een QR-code is een vierkante, geblokte barcode die gescand kan worden met een smartphone. QR-codes zorgen voor een veilige, eenvoudige en snelle schakeling tussen verschillende media-instrumenten, zowel online als offline.

Hiermee kun je bijvoorbeeld heel snel en veilig een kortingsbon of stempelkaart met de OK-app scannen. Deze komen dan automatisch in jouw OK-app staan.