Bankpas koppelen
Hiervoor is een geverifieerd e-mailadres nodig. Als je je e-mailadres nog niet hebt bevestigd, doe dat dan eerst.

1. Kies een naam voor de te koppelen bankrekening en voer je eigen naam, geboortedatum en adres in.
  2. Geef een machtiging aan OK om goedgekeurde bedragen te incasseren van de gekoppelde bankrekening. De machtiging wordt verwerkt met de SEPA incasso machtigingsdienst van onze partner AcceptEasy
  3. De machtiging bevestig je met een eenmalige iDEAL betaling van €0,01 aan OK
  4. Zodra we jouw machtiging hebben ontvangen, is de bankpas gekoppeld aan je OK-app, met een initiële bestedingsruimte van €25,- per incassocyclus.

Let op!
Vanaf OK-app versie 3.30 zal het niet meer mogelijk zijn om je betaalpas toe te voegen. Heb je de OK-app al met een bankpas voorzien en je update hem, dan blijven je bankpassen staan.

[Meer over hoe veilig de OK-app is]