Mogelijkheid 1:

1. Klik op het paarse +-icoon bij de sectie 'Pasjes'. Kies vervolgens de juiste uitgever
  2. Scan de barcode van de pas(indien aanwezig) of maak een foto van de voor-en achterkant
  3. Klik op 'OK' om de pas op te slaan, dit kan even duren omdat we de foto’s versleuteld opslaan

Mogelijkheid 2*:

1. Klik op 'Scanner' onderin je beeldscherm in de OK-app
  2. Scan de barcode of QR-code van je pas, ticket, cadeaubon of kortingsbon
  3. Kies wat je wil toevoegen
  4. Tik op 'OK' en hij staat in je OK-app!

*Dit is vanaf OK-app versie 3.28 mogelijk.

Mocht je pas er niet tussen staan; zie artikel [ Mijn pas staat er niet bij ].