Wanneer je nu minimaal 5 pasjes toevoegt aan jouw OK-app, maak je kans op een splinternieuwe iPhone 11!*

Hoe maak jij kans?

1. Download de OK-app.
  2. Voeg minimaal 5 pasjes toe. Dit mogen klantenkaarten, lidmaatschapspasjes of andere pasjes zijn.
  3. Je ontvangt van ons een e-mail met een link om jouw deelnemerslot in de OK-app te zetten. Het lot vind je terug onder ‘winacties’ in jouw OK-app.
  4. Op 2 januari 2020 nemen wij contact op met de winnaar!

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.ok.app/win
Benieuwd naar alle acties die lopen bij OK? Kijk dan op www.ok.app/winactie

*De trekking vindt volledig automatisch plaats en de winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.