Hoe nodig je vrienden uit?

1. Ga naar de Instellingen in jouw OK-app
  2. Klik op 'Uitnodigen' bovenin het beeldscherm
  3. Kies de manier waarop je de uitnodiging-link wilt versturen
  4. Verstuur de uitnodiging-link naar iedereen die je wilt uitnodigen om de OK-app te downloaden
  5. Hebben 3 vrienden door jou de OK-app gedownload en geactiveerd? Dan ontvang je van ons een bericht in de OK-app met daarin instructies voor het ontvangen van je VVV Online Cadeaucode

Belangrijk is dat jouw vrienden de link gebruiken die jij hebt gestuurd. Downloaden zij de app op een andere manier, dan wordt deze download niet aan jou toegeschreven.

Hoe accepteer je een uitnodiging?

1. Klik op de uitnodiging-link die je hebt ontvangen
  2. Download en activeer de OK-app op jouw mobiele telefoon
  3. Nu kun je pasjes toevoegen aan jouw OK-app, maar heb je ook altijd, deals, kortingen en folders op zak!

Belangrijk

• Vanaf OK-app versie 3.25 is het mogelijk om met deze actie mee te doen.
  • Het is heel belangrijk dat je het juiste telefoonnummer van jezelf doorgeeft. Hier sturen wij namelijk de VVV Online Cadeaucode naartoe.
  • Het is niet mogelijk om een sms met VVV Online Cadeaucode een tweede keer toe te sturen.
  • Kijk op www.vvvonlinecadeaucode.nl waar je de code kunt verzilveren.
  • De actie duurt van 25 november 2019 tot en met 20 december 2019. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van deze actie.