Wanneer je tussen 24 november 2019 en maart 2020 jouw Eurosparen Er-op-uit ticket van Madurodam bewaart in de OK-app, krijg je automatisch een kortingsbon voor een lekkere combideal in een van de horecagelegenheden in Madurodam!

Hoe werkt het?

1. Koop je tickets op de reguliere manier via Eurosparen Er-op-uit
  2. Zet je tickets via de reguliere manier in de OK-app vanuit de bevestigingsmail vanuit Eurosparen Er-op-uit
  3. Tik op de ticket in jouw OK-app, hiet staat de kortingsbon
  4. Laat deze kortingsbon scannen bij de kassa
  5. Betaal pin of cash en geniet van de combideal!

Per ticket krijg je 1 kortingsbon. Meerdere tickets in je OK-app? Dan moet je meerdere kortingsbonnen laten scannen.