Om te vieren dat je bij Bruna kunt betalen met de OK-app, krijg je bij betaling met de OK-app 50% korting op je tweede tijdschrift!
Scan de QR-code hieronder met jouw OK-app en pak de korting! Je kunt de korting zo vaak gebruiken als jij wilt. Deze actie loopt van 18 juli t/m 4 augustus.

Hoe werkt het?

Download de OK-app en voltooi de registratie

Download de OK-app: zorg ervoor dat jouw e-mailadres is bevestigd via de bevestigingsmail.

Voeg jouw betaalrekening toe aan de OK-app.
Je betaalrekening wordt een barcode. Om te betalen laat je deze scannen aan de kassa. De OK-app werkt met alle Nederlandse banken.

Scan de QR-code met de korting.
Voeg de korting eenvoudig toe aan je OK-app. Meer weten over het toevoegen van een betaalrekening? Klik dan hier.

Reken je aankopen af met de OK-app.
Je betaalt met de OK-app door de barcode van je betaalrekening te laten scannen aan de kassa. De korting wordt automatisch verrekend.