Ticket toevoegen vanuit de mail
Bij bepaalde evenementen waarbij Paylogic de tickets verstrekt, is het mogelijk om tickets in je OK-app te bewaren. Na de aankoop, ontvang je een bevestigingsmail waarin aangeboden wordt om tickets in je OK-app te bewaren. Deze optie verschijnt ook op de bevestigingspagina na het aanschaffen van je tickets.

Klik op de de paarse button "Zet je tickets in de OK-app" en scan de getoonde QR code met de OK-app. Tik op OK en je ticket verschijnen in de app onder het kopje "Tickets".

Op deze manier zet je bijvoorbeeld je tickets voor het Coen und Sander Fest 2019 in jouw OK-app!

Paul Elstak Tickets

14 december 2019 geeft DJ Paul Elstak een optreden in het Gelredome. Tickets hiervoor kun je heel gemakkelijk in de OK-app zetten zoals beschreven in onderstaande stappen.

Je maakt hierbij ook nog eens kans op een mooie prijs, een VIP Arrangement voor 2 personen! Meer vind je info via de volgende link: https://ok.app/nl/winactie-paul-elstak/

Hetzelfde geldt voor ticket voor de Coen en Sander Fest 2019! In de bevestigingsmail, die je ontvangt na het bestellen van je tickets, staat er een button waarmee je je tickets in de OK-app kunt zetten.

Problemen met tickets toevoegen? Zorg dat je de nieuwste versie hebt van de app en probleem het nogmaals. Mocht het dan nog niet lukken neem dan contact op met support via de chat rechtsonder in beeld of via de in-app chat.