Ticket toevoegen vanuit de mail
Bij bepaalde evenementen waarbij Paylogic de tickets verstrekt, is het mogelijk om tickets in je OK-app te bewaren. Na de aankoop, ontvang je een bevestigingsmail waarin aangeboden wordt om tickets in je OK-app te bewaren. Deze optie verschijnt ook op de bevestigingspagina na het aanschaffen van je tickets.

Klik op de de paarse button "Zet je tickets in de OK-app" en scan de getoonde QRcode met de OK-app. Tik op OK en je ticket verschijnen in de app onder het kopje "Tickets".

Paul Elstak Tickets
14 december 2019 geeft DJ Paul Elstak een optreden in het Gelredome. Tickets hiervoor kun je heel gemakkelijk in de OK-app zetten zoals beschreven in onderstaande stappen.

Je maakt hierbij ook nog eens kans op een mooie prijs, een VIP Arrangement voor 2 personen! Meer vind je info via de volgende link: https://ok.app/nl/winactie-paul-elstak/

Hullabaloo Festival
Dit festival vindt plaats op 30 & 31 augustus in Groningen.
Wanneer je vanuit de bevestigingsmail je tickets in de OK-app zet mag je gebruik maken van een speciale Fast Lane ingang op het festival. Zo ben je razendsnel binnen!

Dit doe je via de bevestigingsmail na het kopen van je tickets door op onderstaande knop te klikken. Volg de stappen en de tickets komen zo in je OK-app!

Problemen met tickets toevoegen? Zorg dat je de nieuwste versie hebt van de app en probleem het nogmaals. Mocht het dan nog niet lukken neem dan contact op met support via de chat rechtsonder in beeld of via de in-app chat.