Ticket toevoegen vanuit de mail

Zodra je er-op-uit tickets hebt gekocht via Eurosparen krijg je een bevestigingsmail met de optie om de tickets in de OK-app te zetten. Klik op de de paarse button "Zet je tickets in de OK-app".

Je komt op onderstaande webpagina. Klik op "Zet je tickets in de OK-app" en scan de getoonde QR code met je OK-app. Geef een OK in de app en de tickets verschijnen onder het kopje 'Tickets'.

*Problemen met tickets toevoegen? Zorg dat je de nieuwste versie hebt van de app en probleem het nogmaals. Mocht het dan nog niet lukken neem dan contact op met support via de in-app chat of via de chat rechtsonder in beeld.