Om je OK-app te gebruiken heb je WiFi of mobiel internet nodig. Zonder internetverbinding kan je de OK-app helaas niet gebruiken. En dus ook geen transacties of interacties mee voltooien.

Om dit probleem te verhelpen is het belangrijk om je weer te verbinden met WiFi of mobiel internet. Klik bij de melding in de OK-app op de knop ‘Instellingen’. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de WiFi-instellingen van je mobiele telefoon.