Dit is erg vervelend! Ons eerste advies is om de OK-app (of zelfs je mobiele telefoon) opnieuw op te starten.

Deze melding kan verschillende oorzaken hebben. De voornaamste reden is dat het een probleem is in de software back-up van je OK-app. Dit betekend dat wij de link tussen jouw OK-app en ons platform kwijt zijn. Hierdoor herkent de OK-app je eigen account niet. Uit veiligheidsredenen vragen wij je daarom om opnieuw te beginnen. Dit doe je door je OK-app te deactiveren en daarna weer te activeren.

[ Meer over het deactiveren van je OK-app ]

[ Meer over het activeren van je OK-app ]

Ook kan je ervoor kiezen om ons customer support te contacten. Stuur een berichtje via de in-app chat of via de chatbutton op deze pagina en wij zullen zo snel mogelijk reageren!