Het deelnemen aan een verloting gaat heel gemakkelijk via het scannen van een QR-code. Scan de QR-code en accepteer of weiger de deelname aan de verloting door op ‘OK’ of ‘Niet OK’ te klikken. In dit scherm is ook te zien welke gegevens worden verschaft na het geven van een OK. Deze gegevens zijn nodig voor deelname aan de loting. Hierdoor kan de desbetreffende partij namelijk contact opnemen met de winnaar(s). Wanneer je de deelname aan de loterij hebt geaccepteerd wordt het automatisch toegevoegd aan je OK-app onder de sectie 'Loten'.

[ Meer over het meedoen aan een loterij/trekking ]