Als de uitgever van de korting of spaarkaart het toestaat is het mogelijk om kortingen en spaarkaarten door te sturen. In dit geval kan je dan samen sparen voor punten of iemand een dienst bewijzen door een korting toe te sturen.

Dit kan je op twee manieren doen.

1. Druk in het overzicht scherm onder in het kader op het deelicoon van de korting of spaarkaart.
  2. Druk op de korting of spaarkaart en vervolgens op het deelicoon in de rechter bovenhoek.

In beide gevallen vul je het telefoonnummer of e-mailadres in of kies door op het plusje te klikken iemand uit je contactenlijst. Optioneel is er de mogelijkheid om een berichtje te schrijven wat wordt meegestuurd.
Als je alles goed hebt ingevuld klik je in de rechterbovenhoek op ‘Versturen’. De korting of spaarkaart wordt hierna uit jouw OK-app verwijderd en verzonden naar de gewenste persoon.