Dit kan op verschillende locaties in de OK-app. De eerste plek is op het openingsscherm (je eerste favoriet). Hier vind je in de rechterbovenhoek de support-knop.
De tweede plek is door vanuit het overzichtsscherm naar instellingen te gaan en dan wederom in de rechterbovenhoek op het support icoon klikken.
Tot slot kan je bij instellingen ook onder het kopje ‘OK’ op support klikken.

In alle drie de gevallen kom je na de klik in het support-chat scherm van de OK-app terecht. Hier zie je een overzicht van je gevoerde gesprekken en kan je een nieuw gesprek/chat starten door in de linkerbovenhoek op het pen-icoon te klikken.

Stel je vraag en wij zullen je zo snel mogelijk helpen!