Het invullen van je naam is niet perse nodig, maar maakt het gebruik van de app wel veel makkelijker.  Eenmaal ingevuld, wordt het automatisch ingevuld wanneer nodig. Door het invullen van je naam kunnen wij dit altijd automatisch voor je invullen. Scheelt jou weer tijd!

Je naam kan je invoeren of wijzigen bij de instellingen. Vanuit het overzichtsscherm moet je op het Instellingen-icoon rechtsonder in de menubalk klikken. Hier zie je onder het kopje ‘Ik’ onder andere ‘Naam’ staan. Klik hierop om je naam in te voeren of te wijzigen. Klik hierna op ‘Bewaar’ in de rechterbovenhoek.