Je geverifieerde emailadres is nodig om een bankrekening te kunnen koppelen aan je OK-app en voor het kunnen ‘bevriezen’ van je OK-app als je onverhoopt je mobiel kwijtraakt.

Je kan je e-mailadres invullen of wijzigen bij je instellingen. Klik hiervoor op het tandwiel-icoon klikken in de rechterbovenhoek. Hier zie je onder het kopje ‘IK’ onder andere ‘E-mailadres’ staan. Klik hierop om je mobiele nummer in te voeren of te wijzigen. Klik hierna op ‘Bewaar’ in de rechterbovenhoek.

Je ontvangt dan een nieuwe bevestigingsmail. Bevestig deze binnen 5 minuten. Indien je dit niet doet, moet je het proces nogmaals bewandelen.

[ Meer over wat te doen als je geen bevestigingsmail ontvangt ]