Je adres is nodig voor het koppelen van je bankrekening en/of als afleveradres. Je kan meerdere adressen toevoegen, waardoor je zelf kan kiezen waar iets afgeleverd moet worden.

Je kunt je adres toevoegen bij de instellingen. Vanuit het overzichtsscherm klik je op het Instellingen-icoon rechtsonder in de menubalk. Hier zie je onder het kopje ‘Adressen’ je adressen staan (in het geval je deze al hebt). Klik op ‘Voeg adres toe’ om een adres toe te voegen. Klik hierna op ‘Bewaar’ in de rechterbovenhoek.

Wil je een adres verwijderen, klik dan op het desbetreffende adres. Onderaan zie je een grote rode knop met de tekst ‘Verwijder dit adres’ om het adres te verwijderen.