Je locatievoorziening kan je aan of uit zetten.

Android

1. Ga naar 'Instellingen' en kies ‘Apps’.
  2. Zoek OK in de lijst en klik hierop.
  3. Kies vervolgens voor ‘Machtigingen'.
  4. Zet het schuifje of schakelaartje achter ‘Locatie’ op 'aan'.

iOS

1. Ga naar 'Instellingen' en kies ‘Privacy’.
  2. Kies vervolgens voor ‘Locatievoorzieningen’.
  3. Zoek OK in de lijst en klik hierop.
  4. Kies voor de toegankelijkheid van je locatievoorziening uit de verschillende opties.

Voor iOS geldt ook dat je het in de OK-app kan aanpassen. Dit doe je door vanuit het overzichtsscherm op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek te klikken. Hier zie je onder het kopje ‘Beveiliging’ onder andere ‘Locatie’ staan. Schuif het vinkje naar rechts om het aan te zetten (groen).