‘Bonnen per e-mail’ is handig voor het ontvangen van je transacties per e-mail. Dit houdt in dat je van elke transactie of interactie die je met de OK-app doet, je een email krijgt met het afschrift/ bon. Hierin vind je een overzicht van details van de transactie of interactie.

Door in je OK-app naar 'Instellingen' te gaan en vervolgens onder het kopje 'Meldingen' het schuifje achter 'Bonnen per e-mail' aan te zetten, ontvang je de details in je e-mail. Uiteraard zijn deze ook altijd in je eigen tijdlijn (klok-icoontje) terug te vinden.