Bij de activatie van je OK-app wordt toestemming gevraagd voor 'berichtgeving' of 'push notifications'.
Heb je nog geen toestemming gegeven voor berichtgeving, dan kun je dat alsnog eenvoudig doen bij de instellingen van je mobiele telefoon of OK-app.

Android

1. Ga naar 'Instellingen' en kies ‘Meldingen’
  2. .Zoek OK in de lijst en zet het schuifje of schakelaartje op 'aan'.

IOS

1. Ga naar 'Instellingen' en kies 'Berichtgeving'.
  2. Zoek OK in de lijst en tik erop.
  3. Zet het schuifje of schakelaartje achter 'Sta berichtgeving toe' op 'aan'.

Als je berichtgeving niet wilt toestaan kan dat ook, maar werkt de OK-app niet optimaal:

• Na een scan van een QR-code vind je onder Inbox altijd datgene dat je hebt gescand terug, om alsnog aan je OK-app toe te voegen.
  • Als een OK-verzoek niet binnenkomt, vind je deze altijd terug in je 'Tijdlijn' als openstaande OK.