Klik op het Instellingen-icoon rechtsonder in de menubalk. Helemaal onderaan vind je een grote rode knop met de tekst ‘OK-account verwijderen’. Klik op de knop en geef je gevraagde OK-code. Nu is de OK-app gedeactiveerd.

Je kan er voor kiezen om je data te bewaren voor later, of te verwijderen. In het eerste geval krijg je al je ingevoerde gegevens weer terug wanneer je de OK-app weer installeert. Dit doe je door opnieuw al je gegevens in te voeren en aan te geven dat je alle “oude” gegevens wil herstellen

In het tweede geval moet je je gegevens helemaal opnieuw invoeren wanneer je de OK-app weer installeert. 

[ Meer over als je je mobiel bent verloren en de OK-app wilt bevriezen ]

Heeft u het antwoord gevonden?