Dit kan twee redenen hebben.

1. Je hebt meer dan 9 coupons of knipkaarten in je OK-app.
    In het overzichtsscherm is er ruimte voor 9 naast elkaar. Wanneer je er meer hebt, kan je deze terug vinden door in het overzichtsscherm op de lijsticoon (drie streepjes) boven de coupon of knipkaart te drukken.
  2. De vervaldatum van de actie is verstreken.
    Dit houdt in dat de coupon knipkaart niet meer geldig is en je er simpelweg niks meer mee kunt doen. Door in de OK-app op de coupon of knipkaart te klikken zie je meer informatie over de desbetreffende actie, met onder andere de verloopdatum.