Dit doe je door in het overzichtsscherm, binnen de sectie coupons of knipkaarten, helemaal rechts op het lijst-icoon te klikken (icoon rechts naast het plus-icoon).
Om een coupon of knipkaart te verwijderen moet je de desbetreffende relatie naar links vegen (iOS) of lang ingedrukt houden (Android). Ook kan je de gehele relatie met een winkelier verbreken. Dit doe je bij je gegeven OK's en relaties.

[ Meer over het resetten/ontbinden van een relatie met een winkelier in je OK-app ]