Als je even snel wilt zien hoeveel bestedingsruimte je nog hebt op een gekoppelde bankrekening in je OK-app, tik dan op de barcode van dat account. Op de achterkant zie je dan direct je actuele en maximale bestedingsruimte voor deze bankrekening. Tik er nog een keer op om de barcode weer te zien.

Meer details over een gekoppelde betaalrekening? Ga dan naar Betaalaccounts. Kies de rekening en bekijk de details. Je kunt hier bepaalde instellingen van de gekoppelde rekening eventueel wijzigen. Dit doe je door rechts bovenin op 'Wijzig' te klikken.