Als je even snel wilt zien hoeveel bestedingsruimte je nog hebt op een gekoppelde betaalrekening in je OK-app, tik dan op de barcode van die rekening. Op de achterkant zie je dan direct je actuele en maximale bestedingsruimte voor deze rekening. Tik er nog een keer op om de barcode weer te zien.

Meer details over een gekoppelde betaalrekening? Ga dan naar Betaalrekeningen. Kies de gewenste rekening en bekijk de details. Je kunt hier bepaalde instellingen van de gekoppelde rekening eventueel wijzigen. Dit doe je door rechts bovenin op 'Wijzig' te klikken.