De verwerking van een recente betaling met je OK-app is mislukt of gestorneerd. Mogelijk is er te weinig saldo op je lopende rekening, waardoor we het bedrag niet kunnen afschrijven. We hebben je betaalrekening(en) in je OK-app daarom tijdelijk geblokkeerd.

Daarbij heb je een email ontvangen van AcceptEasy waarin gevraagd wordt het openstaande bedrag aan ons over te maken. Dit doe je door op de knop in de e-mail te klikken en de stappen te volgen. Als wij je betaling hebben ontvangen, wordt je betaalaccount direct vrijgegeven. Indien je deze e-mail niet hebt ontvangen, moet je zo spoedig mogelijk contact opnemen met onze helpdesk.

Betaal je niet binnen 16 dagen, dan blokkeren we je OK-app. Bovendien dragen wij de vordering over aan Alektum Group die het openstaande bedrag met €10 kosten verhoogt en verdere stappen onderneem. Dat wil niemand.