De verwerking van een recente betaling met je OK-app is mislukt of gestorneerd. Mogelijk is er te weinig saldo op je lopende rekening, waardoor we het bedrag niet kunnen afschrijven. We hebben je betaalaccount(s) in je OK-app daarom tijdelijk geblokkeerd. Je kunt nu even niet betalen met je OK-app.

Daarbij heb je een email ontvangen van AcceptEasy waarin gevraagd wordt het openstaande bedrag aan ons over te maken. Dit doe je door op de knop in de e-mail te klikken en de stappen te volgen. Als wij je betaling hebben ontvangen, wordt je betaalaccount direct vrijgegeven. Indien je deze e-mail niet hebt ontvangen, moet je zo spoedig mogelijk contact opnemen met onze helpdesk.

Betaal je niet binnen 16 dagen, dan blokkeren we je OK-app. Bovendien dragen wij de vordering over aan Alektum Group die het openstaande bedrag met €10 kosten verhoogt en verdere stappen onderneem. Dat wil niemand.