Dit is erg vervelend en kan verschillende oorzaken hebben.

Berichtgeving niet toegestaan
Vaak is de oorzaak dat je de OK-app nog geen toestemming hebt gegeven voor 'berichtgeving'. Controleer of je toestemming hebt gegeven.

[ Lees meer over 'berichtgeving' en hoe je die toestaat ]

Openstaande OK's
Als een OK-verzoek niet direct binnenkomt, kun je deze altijd zien in je Tijdlijn. Meestal staat een openstaand OK-verzoek direct bovenaan de lijst, maar soms is hiervoor een refresh van de lijst nodig. Betaal de openstaande OK's om gedoe te voorkomen.

Geen bereik/netwerk
Wanneer je geen bereik of geen internetverbinding hebt, dan kan je de OK-app helaas niet gebruiken. Zet je mobiele data aan of verbind met eventuele WiFi om weer gebruik te kunnen maken van de OK-app.

OK-verzoek niet ingediend
Het kan overigens ook zo zijn dat de kassamedewerker het OK-verzoek simpelweg niet heeft ingediend via de kassa.