Volgens onze Algemene Voorwaarden moet je 16 jaar of ouder zijn om gebruik te kunnen maken van de betaalfunctie van de OK-app.
Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan je ouder(s) of verzorger(s) om toestemming voordat je je bankrekening toevoegt.

Veel kinderen jonger dan de leeftijd van 16 zullen al in het bezit zijn van een smartphone. Wanneer hier geen bankieren-app op staat is het niet mogelijk om een bankrekening te koppelen.
Een bankieren-app is namelijk nodig om de 1 cent over te maken, dit is een onderdeel van het toevoegen van je bankrekening.