Wanneer je nu minimaal 5 pasjes toevoegt aan jouw OK-app, maak je kans op een splinternieuwe iPhone Xr!*

Hoe maak jij kans?

1. Download de OK-app.
  2. Voeg minimaal 5 pasjes toe. Dit mogen klantenkaarten, betaalpassen of andere pasjes zijn.
  3. Jij ontvangt van ons een e-mail met het lot voor de verloting van de iPhone Xr. Jouw lot vind je terug onder de ‘winacties’ in de OK-app.
  4. Op 1 juli nemen wij contact op met de winnaar!

De trekking vindt volledig automatisch plaats en de winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. Je kunt in de app op de lijstweergave ticket bij het kopje winacties, zien wat de uitslag is. Zie onderstaand screenshot:

*Deze winactie loopt tot 30 juni.