Check je inbox en ongewenste e-mail ('spam') folder
Check de inbox van het door jou opgegeven emailadres. Als je daar niets vindt, check dan je spam folder.

E-mail opnieuw opgeven onder Instellingen
Je kunt onder Instellingen zien welk e-mailadres we van je kennen. Je kunt dit adres wijzigen door er op te drukken:

• Bij iOS: Voer het e-mailadres dat je wilt gebruiken in en druk op Bewaar. Je ontvangt dan een nieuwe bevestigingsmail. Deze dien je binnen 5 minuten te bevestigen.
  • Bij Android: Voer hier eventueel een ander e-mailadres in als je dat wilt. Druk dan op het Bewaar-icoon en je ontvangt een nieuwe bevestigingsmail. Deze dien je binnen 5 minuten te bevestigen.

E-mailadressen die via Instellingen worden ingevoerd en niet binnen 5 minuten worden bevestigd, worden verwijderd.