Check je inbox en ongewenste e-mail ('spam') folder
Check de inbox van het door jou geregistreerde emailadres. Als je daar niets vindt, check dan even je spam folder. Sommige e-mailprogramma's vinden OK kennelijk niet zo OK...

E-mail opnieuw opgeven onder Instellingen
Je kunt onder Instellingen zien welk emailadres we van je kennen. Je kunt dit adres wijzigen door er op te drukken:

• Bij iOS: Als het e-mailadres in het volgende scherm verdwijnt is het nog niet bevestigd. Blijft het staan dan is het wel bevestigd. Voer het e-mailadres dat je wilt gebruiken in en druk op Bewaar. Je ontvangt dan een nieuwe bevestigingsmail.
  • Bij Android: Het e-mailadres staat in het volgende scherm. Voer hier eventueel een ander e-mailadres in als je dat wilt. Druk dan op het Bewaar-icoon en je ontvangt een nieuwe bevestigingsmail.

E-mailadressen die via Instellingen worden ingevoerd en niet binnen 5 minuten worden bevestigd, worden verwijderd.