SMS vertraagd
Meestal komt de bevestigings-SMS voor je mobiele nummer direct binnen, maar het kan zijn dat de SMS even op zich laat wachten. Heel vervelend, maar wij hebben daar helaas geen invloed op. Dit gaat namelijk via je mobiele provider. Gewoon blijven wachten; hij komt uiteindelijk wel.

Juiste mobiele nummer?
Heb je een verkeerd of ander mobiel nummer ingevoerd, dan komt de SMS niet op jouw mobiel aan... Controleer of het nummer klopt en druk op de 'Geen SMS?' knop om nogmaals een mobiel nummer in te voeren.