Allereerst onze excuses dat de brief niet is gearriveerd. De bezorging kan zo'n 4 werkdagen duren. Duurt het toch langer, dan kan dit twee oorzaken hebben.

Verkeerd adres
Misschien heb je een verkeerd adres in je OK-app ingevoerd óf gekozen? In beide gevallen kan je na het aanpassen hiervan opnieuw je betaalaccount toevoegen. Volg de stappen en kies het juiste/nieuw toegevoegde adres. Na de machtiging van het account zal je weer een brief thuisgestuurd krijgen. Deze keer naar het goede adres.

[ Meer over het wijzigen of toevoegen van je adres ]

Nieuwe brief aanvragen
Het kan ook zijn dat er onderweg iets mis is gegaan met jouw brief. Om een nieuwe aan te vragen ga je in jouw OK-app naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'adressen' en kies er voor om de brief nogmaals te verzenden. Let wel: dit kan pas 4 dagen na aanvragen!