Het kan gebeuren dat je je OK-app moet deactiveren, 'bevriezen', of zelfs moet verwijderen van je mobiele telefoon. In al deze gevallen wordt je OK-app ontkoppeld van je OK-account met daarin al je gegevens.

Maar wees gerust!

Als je namelijk een 'nieuwe' OK-app activeert en hierbij hetzelfde mobiele nummer gebruikt als bij je 'oude' OK-app, dan krijg je tijdens de activatie de melding 'Daar ben je weer!'. Je hebt dan de mogelijkheid om je 'oude' account over te zetten naar je nieuwe OK-app. Let wel: deze mogelijkheid krijg je maar één keer en hiervoor is uiteraard de OK-code van je 'oude' OK-app vereist.

PS. Bij het terugzetten van een OK-account worden alle gegevens overgezet, behalve de gekoppelde betaalrekeningen. Die zul je weer even opnieuw moeten koppelen.

[ Meer over het koppelen van je betaalaccount/rekening ] 

Heeft u het antwoord gevonden?